Assortiment 2013

De ROCKWOOL Prijslijst 2013  is beschikbaar: een overzichtelijk en compleet document dat u het komende jaar kunt gebruiken om het assortiment van ROCKWOOL te bekijken en te bestellen. Het ROCKWOOL assortiment heeft in 2013 enkele veranderingen ondergaan. De belangrijkste lichten we graag voor u uit.

Platte dakenassortiment

Rhinoxx is de meest recente ontwikkeling van ROCKWOOL. Deze drukvaste isolatieplaat is een doorontwikkeling van de Coldfixx. Rhinoxx is een alleskunner onder de dakplaten: de plaat is geschikt voor zowel gebrande, mechanisch bevestigde, koudverkleefde als losliggende dakbedekkingssystemen. De nieuwe Rhinoxx platen vervangen daarom niet alleen de Coldfixx platen, maar ook de eerste generatie Rhinox platen. Het Rhinoxx assortiment bestaat uit Rhinoxx, Rhinoxx D en Rhinoxx afschot.

Spouw- en Gevelassortiment

Alle producten in het Spouw- en Gevelassortiment hebben voortaan één vaste maat (1.200 x 600 mm.) en heten Rockfit. GevelPlaat 430 MONO is vervangen door Rockfit 433 PLUS. GevelPlaat 430 DUO is vervangen door Rockfit 434 DUO. Het assortiment is uitgebreid met de Rockfit 433 BP, een plaat met een verbeterde prestatie voor een zeer concurrerende prijs. Deze spouwplaat is aan de spouwzijde voorzien van een gecoate, microgeperforeerde aluminium bekleding voor een additionele thermische prestatie. De RC-berekeningen staan vermeld op pagina 15 van de prijslijst.

Houtbouw- en Wandenassortiment

In het Houtbouw- en Wandenassortiment zijn de BouwPlaat 201 en de BouwPlaat 204 vervangen door de BouwPlaat 210. De BouwPlaat 210 verenigt de beste eigenschappen van beide platen. Met haar zeer goede akoestische en brandwerende eigenschappen is deze veerkrachtige steenwolplaat geschikt voor akoestische en brandwerende isolatie van lichte (verplaatsbare) metalen en houten scheidingswanden en voor isolatie van hout-, wand- en plafondconstructies. De BouwPlaat 210 wordt ook toegepast in het FERMAROCK wandsysteem.

Vloerassortiment

Het Vloerassortiment is uitgebreid met de Floorrock HP plaat. Deze plaat is geschikt voor omgevingen zoals winkels en bibliotheken, waarbij hoge eisen worden gesteld aan de vloerbelasting.

Vragen?

Vragen kunt u stellen aan onze medewerkers van Customer Service of uw Account Manager. De Customer Service is te bereiken via 0475 – 35 36 37 en/of via info@rockwool.nl.