Gezondheid & veiligheid

Brochure

Aangezien we zo’n 85 á 90 procent van onze tijd doorbrengen in gebouwen, is het een geruststellende gedachte wanneer deze zijn gebouwd met verantwoorde, veilige bouwmaterialen. Onze Rockfit spouwmuurisolatie is niet alleen veilig om mee te werken, maar levert ook een actieve bijdrage aan het welzijn van de bewoners. De Rockfit isolatieplaten zijn brandveilig en voldoen aan de hoogste Euro-brandklasse A1. Ze vergroten het thermisch comfort en leveren een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van vochtproblemen en schimmelvorming doordat ze waterafstotend en dampopen zijn.

Rockfit spouwplaten zorgen bovendien voor minder geluidsoverlast. Door de superieure geluidabsorptie van steenwol isolatie verminderen spouwresonanties en omloopgeluid.

Een gezond gebouw begint in de spouw

Bekijk ons brede assortiment isolatieoplossingen voor in de spouw

Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om energie te besparen en zowel het thermisch als het akoestisch comfort in huis te vergroten.

Bekijk ons assortiment
RockFit Premium, productfoto, gevel, spouwmuurisolatie

Een veilig product

Steenwol bestaat uit vezels die gemaakt worden van vulkanisch gesteente, gerecyclede steenwol en gerecyclede mineralen uit andere industriële activiteiten. Het wordt al tientallen jaren op grote schaal als isolatiemateriaal toegepast. In al die tijd is het veilig gebleken voor mens en milieu.

Lees meer over veilig en comfortabel werken met steenwol
denk breder, campagnefoto