Projectdossier

Per 1 januari 2021 moeten alle gebouwen die worden opgeleverd een energielabel krijgen, dat is opgesteld op basis van NTA 8800. Dit doet een vakbekwaam adviseur, die daarvoor gediplomeerd is en werkt voor een gecertificeerde organisatie (conform de beoordelingsrichtlijn BRL 9500 ‘Energieprestatieadvisering’).

project site, documents, helmets, engineer, drawing

 

Rockfit 25 spouwgarantie

ROCKWOOL staat voor een uitstekende productkwaliteit. Nu én later. Daarom bieden wij 25 jaar garantie op de Rockfit producten. De Rockfit 25 spouwgarantie kan worden aangevraagd door de aannemer. Deze meldt het bouwproject vooraf aan, zodat ROCKWOOL tijdens de uitvoering bouwplaatscontroles kan uitvoeren. Wordt de isolatie conform verwerkingsvoorschriften verwerkt, dan wordt het garantiecertificaat verstrekt.

Met het oog op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, is de Rockfit 25 spouwgarantie dus zeer waardevol voor aannemers. Om het aanvraagproces te vergemakkelijken, is de digitale ROCKWOOL Bouwwijzer ontwikkeld.

Technisch advies

ROCKWOOL is niet alleen leverancier van hoogwaardige en duurzame steenwol isolatie. We zijn ook kennispartner op het gebied van (brandveilige) isolatie. We bieden graag toegevoegde waarde met advies en ondersteuning vanuit onze expertise. Heb je behoefte aan technisch advies, of wens je hulp bij bijvoorbeeld detailleringen, thermische of bouwfysische berekeningen, producten en toepassingen? Dan staan onze specialisten je graag te woord. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op:
+31 475 35 36 19

beng, campaign image