ROCKWOOL B.V. op BouwBeurs

Hal 11 stand C050

BouwBeurs 2019, event, exhibition, stand

 

Op de BouwBeurs 2019 presenteerden ROCKWOOL en Rockpanel hun nieuwste innovaties, gemaakt van het oudste materiaal ter wereld: steen. Heb je de beurs gemist? Bekijk dan onze noviteitenbrochure.

Noviteit:
Rockzero® Bouwsystemen

Rockzero Bouwsystemen vormen een revolutionaire en innovatieve manier van bouwen. Met de slanke en tegelijkertijd dragende bouwsystemen, geheel gemaakt van ROCKWOOL steenwol, biedt Rockzero volledig duurzame isolatie in combinatie met een buitengewone constructieve draagkracht. Het resultaat: een hoge bouwkwaliteit én ultiem comfort. Door z­ijn flexibele karakter is Rockzero geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, in uiteenlopende toepassingen.

Bekijk toepassing
rockzero, elkien, leeuwarden, rockzero bouwsystemen

De kracht van steenwol

Ons beeldmerk, de vulkaan, symboliseert de oorsprong van het natuurl­ijke materiaal steen waaruit we onze steenwol oplossingen produceren. Vulkanisch gesteente is als onuitputtelijke grondstof in de natuur voorhanden. We kunnen de natuurlijke kracht van steen opsplitsen in een aantal sterke punten, die de kern van ieder ROCKWOOL product vormen.  

Ervaar de kracht van steenwol

 

photos, germany, schrägdach broschüre, volcano, vulkan, steam, clouds

Denk breder.
Denk ROCKWOOL spouwmuurisolatie.

Verwerking, vormvastheid en gevoeligheid voor delaminatie kunnen de gerealiseerde RC-waarde van isolatie beïnvloeden. Die kan in de praktijk bijvoorbeeld al snel lager uitvallen door een kier of valse spouw. Door de unieke eigenschappen van ROCKWOOL steenwol, realiseren onze isolatiematerialen de beoogde thermische prestaties ook in de prakt­ijk. Wij adviseren dan ook om breder te denken: kijk niet alleen naar de theoretische prestaties van spouwmuurisolatie, maar ook naar hoe het materiaal zich in de prakt­ijk ‘gedraagt’.

Durf breder te denken
Denk breder, cavity campaign, worker

Technical Solutions Center

Wij begr­ijpen dat bouwprojecten enerz­ijds en de wet- en regelgeving anderz­ijds steeds complexer worden. Daarom willen we vanuit onze expertise graag toegevoegde waarde bieden met advies en ondersteuning. Ons Technical Solutions Center denkt graag in een vroeg stadium met je mee, om zo de optimale isolatie-oplossing te vinden voor jouw project.

  • Thermische berekeningen
  • Bouwfysische berekeningen
  • Bouwregelgeving
  • Producttoepassingen
  • Verwerking
  • Detailleringen
  • Actuele thema’s zoals brandveiligheid, circulariteit en akoestiek
Neem contact op
Technical Solutions Center, technical advise, team