Spouwmuren

ROCKWOOL isolatie voor spouwmuren zorgt niet alleen voor thermische isolatie, het levert ook een belangrijke bijdrage aan de vermindering van geluidsoverlast. ROCKWOOL doe-het-zelf isolatie is bovendien brandveilig. Bij nieuw- of aanbouw kun je een spouwmuur zelf isoleren door het aanbrengen van isolatieplaten. Een bekende na-isolatie methode is het laten inblazen van steenwol door gecertificeerde isoleerders.

RockFit Mono

RockFit Mono is speciaal ontworpen voor het isoleren van spouwmuren. De steenwol isolatieplaat is stevig en veerkrachtig. De isolatieplaten zijn waterafstotend en gemakkelijk toe te passen op de binnenconstructie, in hoeken of rond ramen en deuren. De spouwplaten hebben uitstekende thermische, brandwerende en geluidwerende eigenschappen.

Bekijk product
verpakking

Downloads

Categories

 

 

0 selected files

Veelgestelde vragen

DIY

Spouwmuur

Kan ik een buitenmuur isoleren met ROCKWOOL doe-het-zelf producten?

Ja, dan kan. Via de buitenmuren verdwijnt circa 20% van de warmte, dus het is altijd aan te raden deze te isoleren. U kunt dit doen door aan de binnenkant een voorzetwand te maken van houten regelwerk. In de tussenruimte plaatst u RockSono Solid. U kunt buitenmuren alleen van binnenuit isoleren met de doe-het-zelf producten.

Verwerkingsvideo

spouw, cavity wall insulation, appartments