Rockfit spouwmuur en vliesgevel isolatie

Brochure

Spouwmuur of vliesgevel isoleren

Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om energie te besparen en zowel het thermisch als het akoestisch comfort in huis te vergroten. Veel woningen die tussen 1920 en 1976 zijn gebouwd hebben een niet-geïsoleerde spouwmuur. Het isoleren van de spouw met Rockfit spouwisolatie heeft direct effect. Ook voor de vliesgevel, waar het esthetisch aspect nog belangrijker is, biedt het Rockfit assortiment een isolatie-oplossing. Goede isolatie van vliesgevels bevordert de thermische en akoestische prestaties van het gebouw. 

denk breder, kieren, worker, craftsmen, construction

Voordelen Rockfit spouwmuurisolatie

Bekijk de video!

Op ons kun je bouwen

Bekijk de video hiernaast voor de verwerkingsinstructie van onze spouwplaten.

Heb je behoefte aan technisch advies of ondersteuning bij een project? Dan helpen we je graag op weg! Op onze website staan diverse tools en downloads ter beschikking, zoals de Rekenhulp, spouwdetails, Bestekservice en de BIM Solution Finder. Heb je een specifieke vraag, dan is ons Technical Solutions Center het eerste aanspreekpunt. 

denk breder, rockfit, verwerking

Referentieprojecten

Download de spouwbrochure!

In de brochure 

'Isolatie voor spouwmuren'

lees je alles over de voordelen van ROCKWOOL steenwol voor deze specifieke toepassing.

Download de brochure
Mockup, brochure, spouwbrochure, nieuwe generatie, nl

De kracht van steenwol

We kunnen de natuurlijke kracht van steen opsplitsen in een aantal sterke punten. De sterke punten van steenwol zijn inherent aan de veelzijdige mogelijkheden die steen ons biedt. Het gaat hier om goede redenen om een van de meest voorkomende grondstoffen ter wereld te gebruiken voor unieke en nuttige oplossingen voor onze klanten.