Een hellend dak isoleren is een uiterst effectieve manier om energie te besparen; via een slecht- of niet-geïsoleerd dak gaat veel warmte verloren. Met Rockroof dakisolatie hoeft er minder te worden gestookt en blijft de binnentemperatuur zowel in de winter als in de zomer meer constant. Isolatie van het hellend dak is bovendien een effectieve manier om geluidsoverlast te verminderen. De geluidsisolerende kwaliteiten van Rockroof dakisolatie zorgen bovendien voor een aangename akoestiek en meer rust in de ruimte; een belangrijke voorwaarde voor een comfortabele werkplek en gezonde nachtrust. Het Rockroof-assortiment biedt oplossingen voor het isoleren van hellende daken met zowel vaste als variabele keperafstanden.

Isolatie producten hellend dak

Welke isolatie is geschikt voor het isoleren van hellende daken? ROCKWOOL biedt verschillende producten met diverse eigenschappen. Bekijk de producten die geschikt zijn voor het isoleren van een hellend dak.

ROCKWOOL doe-het-zelf isolatie

Energie besparen, akoestiek verbeteren of een aangenaam binnenklimaat creëren: er zijn veel goede redenen om je huis te isoleren met ROCKWOOL isolatie. Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met isoleren heeft ROCKWOOL een compleet assortiment handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

People, Humans, Painting, Indoor, Family, Home