Plat dak isolatie

Brandveilige isolatie voor platte daken

Er zijn veel goede redenen om een plat dak te isoleren. Thermische isolatie van het dak zorgt er allereerst voor dat er veel minder energie verloren gaat. Naast uitstekende thermische isolatie heeft ROCKWOOL platdak isolatie nog meer te bieden: ongeëvenaarde brandveiligheid, aanzienlijk minder geluidsoverlast en een zeer lange levensduur van gemiddeld 75 jaar. Daarnaast is ROCKWOOL steenwol een uiterst duurzaam isolatiemateriaal. Het ROCKWOOL-assortiment voor platte daken bevat isolatiematerialen voor zowel losliggende als mechanisch bevestigde, gebrande en koudverkleefde dakbedekkingsystemen. ROCKWOOL platdak isolatie is ook geschikt voor het isoleren van gebogen daken en permanent belaste daken, zoals PV-daken. De dakisolatieplaten zijn eenvoudig en snel te verwerken en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Unieke voordelen

ROCKWOOL plat daksiolatie is buitengewoon brandveilig, presteert uitstekend op akoestisch vlak, vergroot het thermisch comfort en heeft een lange levensduur.

Producten

Onze producten voor het isoleren van platte daken

Downloads

Categories

 

 

0 selected files

Vewerkingsvideo's

Categories

 

 

Plat dak isoleren met gekleefde/ gebrande bitumineuze dakbedekking

Rhinoxx

Plat dak isoleren voor koud verkleefde kunststof dakbedekking

Rhinoxx

Plat dak isoleren voor mechanisch bevestigde dakbedekking

Rhinoxx, Tauroxx, Caproxx

Referentieprojecten

ROCKWOOL steenwol is onbrandbaar, valt in Euro-brandklasse A1 en begint pas te smelten bij temperaturen hoger dan 1.000 °C