Rockzero® Bouwsystemen

Een innovatieve en circulaire manier van bouwen

Brochure

Gebouwen moeten aan steeds hogere eisen voldoen. Zo worden de normen voor energieprestaties in de nabije toekomst steeds strenger. Ook eindgebruikers hebben hoge verwachtingen. Zij willen bijvoorbeeld een hoge mate van comfort in een woning ervaren. Rockzero Bouwsystemen voldoen moeiteloos aan deze wensen.

Rockzero Bouwsystemen vormen een innovatieve en circulaire manier van bouwen. Het zijn dragende bouwsystemen waarvan de wanden volledig uit ROCKWOOL steenwol bestaan. Met Rockzero Bouwsystemen bieden we volledig duurzame isolatie in combinatie met een buitengewone constructieve draagkracht. Het resultaat: een hoge bouwkwaliteit en een ultiem comfort. Door zijn flexibele karakter is Rockzero geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, in uiteenlopende toepassingen.

Waarom Rockzero Bouwsystemen het verschil maken

Referentieprojecten

thumbnail video Rockzero Bouwsystemen

Bekijk de video testimonial

Download

 

 

0 selected files

icon
Rockzero® Bouwsystemen | Brochure

Een nieuwe manier van leven vraagt om een nieuwe bouwmethode

Technical Solutions Center

Bouwen met Rockzero Bouwsystemen is een nieuwe manier van bouwen. Om het bouwproces zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen bieden we een aantal services. U kunt gebruik maken van de expertise en ondersteuning van onze bouwexperts als u met Rockzero Bouwsystemen gaat werken. Uiteraard op een manier die is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Optimale ontzorging dus. 

 

Technical Solutions Center, technical advise, team

Rockzero Services

 • Ontwerpbegeleiding
  Onze bouwexperts helpen u graag op weg bij het ontwerpen met Rockzero Bouwsystemen. Denk hierbij aan het uitwerken of  controleren van detailleringen.
 • Bouwbegeleiding
  Ondersteuning op de bouwplaats bij het monteren van Rockzero Bouwsystemen.
 • Rockzero trainingen
  We bieden de mogelijkheid om trainingen te volgen voor zowel het ontwerpen als het installeren van Rockzero Bouwsystemen.
 • Ondersteuning bij uitwerking bouwplan en werkvoorbereiding
  Onze bouwexperts ondersteunen u bij het uitwerken van het bouwplan, zodat Rockzero Bouwsystemen op de juiste manier worden geïntegreerd in het totale proces. De benodigde onderdelen van Rockzero Bouwsystemen worden in het bouwplan per project gecalculeerd en (indien gewenst) omgezet in een bestellijst.

  Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Meer weten over Rockzero Bouwsystemen?

 

Heb je vragen of wil je meer weten over Rockzero Bouwsystemen? Wij helpen je graag verder. Bel 0475 35 36 16 of stuur ons jouw vraag of bericht via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Support PNG