Gebouwen moeten aan steeds hogere eisen voldoen. Zo worden de normen voor energieprestaties in de nabije toekomst steeds strenger. Ook eindgebruikers hebben hoge verwachtingen. Zij willen bijvoorbeeld een hoge mate van comfort in een woning ervaren. Rockzero Bouwsystemen voldoen moeiteloos aan deze wensen.

Rockzero Bouwsystemen vormen een innovatieve en circulaire manier van bouwen. Het zijn dragende bouwsystemen waarvan de wanden volledig uit ROCKWOOL steenwol bestaan. Met Rockzero Bouwsystemen bieden we volledig duurzame isolatie in combinatie met een buitengewone constructieve draagkracht. Het resultaat: een hoge bouwkwaliteit en een ultiem comfort. Door zijn flexibele karakter is Rockzero geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, in uiteenlopende toepassingen.

Rockzero Bouwsystemen, Rockzero Building Systems, houses, screenshot video

Video Rockzero Bouwssystemen

Technical Solutions Center

Bouwen met Rockzero Bouwsystemen is een nieuwe manier van bouwen. Om het bouwproces zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen bieden we een aantal services:

  • Ontwerpbegeleiding
  • Bouwbegeleiding
  • Rockzero trainingen
  • Ondersteuning bij uitwerking bouwplan en werkvoorbereiding

U kunt gebruik maken van de expertise en ondersteuning van onze bouwexperts als u met Rockzero Bouwsystemen gaat werken. Uiteraard op een manier die is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Optimale ontzorging dus. 

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Technical Solutions Center, technical advise, team

Meer weten over Rockzero Bouwsystemen?

 

Heb je vragen of wil je meer weten over Rockzero Bouwsystemen? Wij helpen je graag verder. Bel 0475 35 36 16 of stuur ons jouw vraag of bericht via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Support PNG