Met Rockzero Daksystemen biedt ROCKWOOL hét antwoord op de strengere energienormen en de hedendaagse comfortwensen. De prefab dakoplossing combineert uitstekende bouwfysica met zeer hoge isolatiewaardes. Dankzij de eigenschappen van ROCKWOOL steenwol is het mogelijk een dak te realiseren dat energie-efficiënt, luchtdicht en dampopen is. Gecombineerd met zeer goede prestaties op het gebied van brandveiligheid en geluidsisolatie resulteert dit in ultiem wooncomfort. Rockzero Daksystemen laten zien dat efficiënt bouwen op basis van de zwaarste normen en eisen voor thermische en geluidsisolatie, gezondheid, duurzaamheid, veiligheid en milieu haalbaar is. Hiermee past deze oplossing uitstekend in de doelstellingen van Europa 2020.

01

Zeer hoge isolatiewaardes

Rockzero Daksystemen maken isolatiewaardes mogelijk tot Rc10+.

Hiervoor zijn geen constructieve aanpassingen nodig.

02

Geen koudebruggen

Bij Rockzero daksystemen worden de tengels niet rechtstreeks op de houten sporen bevestigd (zoals bij een traditionele dakopbouw).

Er wordt eerst een drukvaste steenwol isolatielaag over de sporen gelegd. Zo ontstaat een ononderbroken isolatielaag zonder koudebrugwerking van de houten sporen die voor een optimaal geïsoleerde én slanke dakconstructie zorgt.

03

Uitstekende akoestische prestaties

De geluidsisolerende prestaties van Rockzero Daksystemen zijn zonder meer uitstekend te noemen.

In vergelijking met bijv. sandwichelementen met hardschuim isolatie presteren Rockzero Daksystemen ca. 7 tot 15 dB beter.

04

Hoge warmte-accumulatie

Rockzero Daksystemen hebben een hoge warmte-accumulatie.

In de winter blijft de warmte in de woning behouden en in de zomer is het er aangenaam koel. Dit is met name een voordeel bij gebruik van donkere dakpannen, zonnepanelen en/of een plaatachtige dakafwerking.

05

Luchtdicht en dampopen

De juiste detaillering van Rockzero Daksystemen zorgt voor een luchtdicht effect.

Rockzero Daksystemen zijn tevens dampopen; ze hebben een ademend karakter. Dit betekent dat ze warmte vasthouden en tegelijkertijd vocht op een natuurlijke manier afvoeren. Hierdoor ontstaat een gezonder binnenklimaat in huis.

06

Brandveilig

De meeste prefab kapconstructies kunnen 30 minuten brandwerend worden uitgevoerd.

Rockzero Daksystemen met onbrandbare steenwol hebben vanwege de unieke opbouw standaard een brandwerendheid van 60 minuten! Wel zo veilig.

Meer weten over Rockzero Daksystemen?

Heb je vragen of wil je meer weten over Rockzero Daksystemen? Wij helpen je graag verder. Bel 0475 35 36 16 of stuur ons jouw vraag of bericht via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Support PNG