Thermische isolatie

Via slecht of niet-geïsoleerde technische installaties, leidingen en luchtkanalen kan veel energie verloren gaan. Thermische isolatie van deze elementen met ROCKWOOL steenwol isolatie kan een aanzienlijke energiebesparing opleveren. Leidingen, installaties en luchtkanalen kunnen bovendien zorgen voor de nodige geluidsoverlast. Ook hier bieden ROCKWOOL steenwol isolatiematerialen uitkomst: dankzij hun uitstekende geluidsabsorberende kwaliteiten wordt niet alleen het thermische, maar ook het akoestisch comfort in het gebouw sterk verbeterd.

Producten

Onze producten voor het isoleren van leidingen, installaties en luchtkanalen

ROCKWOOL steenwol thermische isolatie helpt energie te besparen en vermindert geluidshinder van installaties, leidingen en luchtkanalen

De kracht van steenwol

We kunnen de natuurlijke kracht van steen opsplitsen in een aantal sterke punten. De sterke punten van steenwol zijn inherent aan de veelzijdige mogelijkheden die steen ons biedt. Het gaat hier om goede redenen om een van de meest voorkomende grondstoffen ter wereld te gebruiken voor unieke en nuttige oplossingen voor onze klanten.