RockFloor vloerisolatie

Vloer isoleren met steenwol

Vloerisolatie is een effectief middel om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Vooral een zwevende vloerconstructie is effectief: een doorlopende laag steenwol tussen dekvloer en draagvloer zorgt voor akoestische ontkoppeling. Een verdiepingsvloer isoleren kan ook helpen om de geluidsoverdracht van stemmen en voetstappen tegen te gaan. Bovendien kan vloerisolatie bijdragen aan een verbetering van de thermische prestaties van een pand. Het RockFloor-assortiment biedt oplossingen voor zwevende vloeren, het RockSono assortiment is geschikt voor het isoleren van houten vloeren. 

Producten

Onze producten voor het isoleren van vloeren

Downloads

Categories

 

 

0 selected files

Het isoleren van de vloer is een effectieve manier om het akoestisch en thermisch comfort in een ruimte te verbeteren

ROCKWOOL doe-het-zelf isolatie

Energie besparen, akoestiek verbeteren of een aangenaam binnenklimaat creëren: er zijn veel goede redenen om je huis te isoleren met ROCKWOOL isolatie. Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met isoleren heeft ROCKWOOL een compleet assortiment handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

Bekijk ons DIY assortiment
Denk breder, verwerker, blanco, nl, vl, fr

De kracht van steenwol..

We kunnen de natuurlijke kracht van steen opsplitsen in een aantal sterke punten. De sterke punten van steenwol zijn inherent aan de veelzijdige mogelijkheden die steen ons biedt. Het gaat hier om goede redenen om een van de meest voorkomende grondstoffen ter wereld te gebruiken voor unieke en nuttige oplossingen voor onze klanten.