RockSono wandisolatie

Akoestische isolatie voor binnentoepassingen

Onder de naam RockSono biedt ROCKWOOL verschillende steenwol producten voor het isoleren van houten- en lichte metalen scheidingswanden of voorzetwanden. Wandisolatie zorgt niet alleen voor een verbetering van het thermisch comfort in de ruimte, het levert ook een belangrijke bijdrage aan het akoestisch comfort. Steenwol absorbeert geluid en vermindert geluidstrillingen in sterke mate. Omdat steenwol onbrandbaar is, draagt het ook bij aan de brandveiligheid en brandwerendheid van de wand. Het isoleren van een voorzetwand is tot slot een doeltreffende manier om energie te besparen en de duurzaamheid van een pand te vergroten. 

Producten

Onze producten voor het isoleren van wanden

Downloads

Categories

 

 

0 selected files

icon
Prijslijst 2018

Algemene bouw & plat dak

icon
icon
icon
icon
Een met ROCKWOOL steenwol geïsoleerde wand kan al gauw leiden tot een geluidsvermindering van 45 dB of meer

Verwerkingsvideo's

Categories

 

 

Houten wand isoleren

RockSono Base Vario

Lichte metalen wand isoleren

RockSono Base, RockSono Solid

ROCKWOOL doe-het-zelf isolatie

Energie besparen, akoestiek verbeteren of een aangenaam binnenklimaat creëren: er zijn veel goede redenen om je huis te isoleren met ROCKWOOL isolatie. Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met isoleren heeft ROCKWOOL een compleet assortiment handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

Bekijk ons DIY assortiment
Denk breder, verwerker, blanco, nl, vl, fr

De kracht van steenwol..

We kunnen de natuurlijke kracht van steen opsplitsen in een aantal sterke punten. De sterke punten van steenwol zijn inherent aan de veelzijdige mogelijkheden die steen ons biedt. Het gaat hier om goede redenen om een van de meest voorkomende grondstoffen ter wereld te gebruiken voor unieke en nuttige oplossingen voor onze klanten.