ROCKCYCLE®

Bij ROCKWOOL geloven we: afval bestaat niet. Steenwol isolatie is namelijk volledig recyclebaar. Met ROCKCYCLE® helpen we je om steenwol resten van de bouwplaats eenvoudig in te zamelen voor recycling en nemen de verdere logistiek voor rekening.

Met behulp van containers kun je de steenwol resten eenvoudig inzamelen en scheiden van het overige bouwafval. Met de ROCKCYCLE service halen we deze vervolgens voor op. Je hebt er dus geen omkijken meer naar; dat scheelt tijd én handlingskosten. De containers worden aangeleverd bij de recyclingfabriek van ROCKWOOL. Hier worden de resten steenwol hergebruikt voor de productie van nieuwe hoogwaardige steenwol producten. Zo sluiten we samen de kringloop.

Hoe gebruik maken van ROCKCYCLE?

Het ROCKCYCLE retoursysteem is ontwikkeld in samenwerking met Renewi, expert op het gebied van inzameling, verwerking en recycling van restmaterialen. Renewi verzorgt zowel de logistiek als de administratie voor ROCKCYCLE en is daarom het centrale aanspreekpunt wanneer je meer wilt weten of gebruik wilt maken van deze service.